Succesvol optreden Projectkoor Cantiamo

Succesvol eerste concert Projectkoor Cantiamo Deurne

26 maart 2024

doorIvo Boudewijns

Het eerste concert van het Deurnese Projectkoor Cantiamo kon afgelopen woensdagavond rekenen op een bijna volledig gevulde grote zaal van gemeenschapshuis Den Draai in Deurne-Zeilberg. Ruim honderd bezoekers kwamen luisteren naar de uitvoering, waarvoor de leden van het koor in vier maanden een heel nieuw en naar hun eigen zeggen ‘vrij pittig’ repertoire hadden ingestudeerd.

Onder leiding van dirigent Jan van de Beek werden a capella gevarieerde werken uit 500 jaar muziekgeschiedenis gezongen. “Bezoekers genoten zichtbaar. Iedereen toonde zich na afloop zeer tevreden met de prestaties van het koor. Padoek Muziek verzorgde tijdens het concert een leuk intermezzo. Ook dit werd door het publiek warm ontvangen”, vertellen de koorleden na afloop van het concert.

Ook burgemeester Greet Buter en kunst- en cultuurwethouder Riny van Rinsum kwamen luisteren naar de uitvoering van Cantiamo. Na dit eerste succes willen de 45 leden en de dirigent van het projectkoor in het najaar, begin oktober, weer gaan repeteren voor een concert in het volgend voorjaar.

Laat een bericht achter a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *